Ref.nr. U136

Hus til leie i Rincon de la Victoria

SlideShow

Hus til leie i Rincon de la Victoria

Meget luksuriøs og privat villa beliggende i første linje mot havet. 180 graders direkte utsikt utover klipper og sjøen. Sentralt beliggende i et eksklusivt og rolig villaområde i Rincon de la Victoria med kort gåavstand til stranden, strandpromenaden, restauranter og butikker.

Huset er på 2 etasjer. I 2. etg. er det 4 soverom. Master soverom har dobbeltseng, ensuite bad og stor privat terrasse med sofa. Soverom 2 og 3 har begge dobbeltsenger, og utgang til terrasse. De deler 1 bad. Soverom 4 har 2 enkeltsenger og ensuite bad. Havutsikt fra alle rom. I 1. etasje er det 2 soverom, begge med dobbeltseng, 1 bad og 1 toalett Det ene av soverommene fungerer også som TV-rom.

Havutsikt fra begge soverommene, og direkte utgang til hagen. Meget velutstyrt kjøkken. Stor stue med peis og spisestue med plass til 12 personer. Panoramavinduer mot havet. Direkte utgang til stor overdekket terrasse, også med spiseplass til 12+ personer.

Parkmessig opparbeidet tomt med stor flat gressplen, privat svømmebasseng med innebygde trapper, trampoline og «sandkasse». Doble og enkle solsenger rundt bassenget. Stor sydvendt sofaområde samt en egen «solnedgang» sittegruppe mot vest. Egen patio med hagemøbler og peis. 1.etg. er rullestolvennlig.

Beliggenhet: Rincon de la Victoria Kvadratmeter: Ca 400 kvm
Hustype: Villa Tomt: 2000 kvm
Soverom: 6 (sengeplass for 12) Svømmebasseng: Ja, saltvann
Baderom: 4 Orientering: Syd
Toalett: 1 Avstand sandstrand: 250 m
Peis: Ja Avstand golfbane: 2,5 km
Luftkondisjonering: Ja Avstand restaurant: 250 m
Hvitevarer: Kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, mikrobølgeovn Avstand bussholdeplass: 50 m
Brunevarer: TV, DVD,WIFI, Dokkingstasjon for Apple produkter med lydanlegg Avstand supermarked: 500 m
Garasje: Parkering bak låst port Avstand flyplassen: 25 min