Hesteridning i Spania?

Hesteridning i SpaniaCuatro Vientos gir deg muligheten til hesteridning med utgangspunkt i en hyggelig liten by som heter Rincon de la Victoria. Dette er det lille hjørnet (Rincon betyr hjørne) spanjolene har holdt for seg selv her på Costa del Sol. Rincon de la Victoria ligger kun 25 minutter kjøring fra flyplassen i Malaga, og 15 minutter fra Malaga sentrum. Her finnes nesten ikke utenlandske turister, og området har alle de opprinnelige kvaliteter som man forbinder med Andalucia, - ikke minst en lang tradisjon med hest og hestesport i videste forstand.

Hesteridning i SpaniaInnenfor badebyen Rincon de la Victoria ligger de mest utrolig vakre naturområder med fjellformasjoner og steppelandskaper i en uendlighet og et fantastisk dyre- og fugleliv. Her finnes en mengde umerkede kjerreveier og stier som er velegnet for hesteridning, og som strekker seg mil etter mil gjennom blomstrende mandel- og oliventrærlunder. Lese mer om Rincón de la Victoria.

Vi vil i løpet av den nærmeste tiden publisere egne sider her om de muligheter vi kan tilby, men er noen interessert så ta gjerne kontakt allerede nå, en telefon fra Norge hit koster ikke mer enn omlag 6 norske kroner for 10 minutter.

Hesteridning i Spania Prosjektet vi arbeider med vil omfatte rideturer fra 4 til 8 døgn, med overnatting på hoteller av god kvalitet og med førsteklasses mat. Bagasje og øvrige personlige effekter vil bli fraktet med bil, det vil selvfølgelig være lokalkjent "reiseleder" og hesteekspertise med under hele turen, i tillegg vil vi selv delta. Man vil stort sett være til hest hele dagen med en skikkelig stopp for lunch som enten blir intatt i naturen, eller på små restauranter der det passer. Før turen påbegynnes brukes første formiddag i stallen her i Rincon hvor man vil få tildelt hest etter ønske og kvalifikasjoner og man får tid til å bli kjent med hesten i "picadero" før man begir seg fjellene i vold.

Utover disse mer omfattende arrangementene bistår vi også med alt fra ridekurs, ridetimer og selvfølgelig leie av hester og rideturer med guide her i områdene rundt Rincon de la Victoria.

Se forøvrig www.cvinmo.com for mer informasjon om området, byen og mulighetene.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon:
Email: cuatro-vientos@telefonica.net Telefon: +34 952 972 775
Kontaktpersoner: Brit Johnsen, mobil : +34 639 150 336 Stein Vedahl, mobil: +34 690 355 796